Tak sobie opiszę, co planuję, może jakieś rady wpadną
Sezon tri 1/2 w Borownie zakończony.
Będzie jeszcze półmaraton Gdańsk 24 wrzesień - nie cisnę jednak jakoś mocno do niego.
Był pracowity: MP duathlon Rumia, 3 x olimpijka Stoneman, 1 x 1/4 Przechlewo, 2 x 1/2 IM (Gdynia i Borówno). Ukończone, jedne z sukcesami, inne nie. Wyniki niżej
Ten rok był trudny - mniej o wiele trenowania, bo praca do późna. Przełożyło się to oczywiście na wyniki i ogólne samopoczucie na zawodach. Bieg poleciał, rower na tym samym poziomie, o ile nie lepszy niż w roku ubiegłym. Pływanie bez zmian
.
Ten rok będzie lżejszy zawodowo - mam nadzieję.
W planach jak zwykle MP duathlon sprint Rumia, następnie Czempiń dystans średni (a co!).
Nie mam pojęcia, gdzie triatlon - uwielbiam trasę rowerową Gdyni, pływanie w morzu (o ile będzie
), więc zapewne Gdynia. Wspaniale też czuję się w Borównie - ten rok jednak pokazał, że 2 tygodnie między połówkami to trochę krótko dla mnie. Zobaczymy jak terminy.
Świetne to Przechlewo, więc pewnie tam 1/4 na przetarcie.
Chcę też poprawić bieg, do listopadowej dyszki w Gdyni za mało czasu na przygotowanie już.
Czekam zatem na plan. Póki co, roztrenowanie (które mi średnio wychodzi, jak co roku
)