Jak coś to będę z córką. Można jeszcze jedną osobę?
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Tor Pruszków 12.01.2020
Na Seszele z tysiącem sześćset peelenów?Maciej z NT pisze: ↑pt lis 15, 2019 1:41 pmdziękuję, pozdrawiam, do zobaczeniana Seszelach wspólniku
![]()
Chyba rowerami
- Maciej z NT
Praktycznie mam jeszcze extra dwóch z NT co chcą płacić.
Kto się nie zgadza proszę o komentarz. Zakładam że wszyscy na raz nie będą jeździć bite 3 godziny.
Będziemy mieli nadwyżkę kasy do planu 300 zł - Niech skarbnik wymyśli jakiś niecny plan
Może jakiś cel charytatywny, albo po żelu dla każdego.
Update do regulaminu
Dzieci, żony serdecznie zapraszamy oczywiście bez opłat
Kto się nie zgadza proszę o komentarz. Zakładam że wszyscy na raz nie będą jeździć bite 3 godziny.
Będziemy mieli nadwyżkę kasy do planu 300 zł - Niech skarbnik wymyśli jakiś niecny plan
Update do regulaminu
Dzieci, żony serdecznie zapraszamy oczywiście bez opłat
Pomijając tę nadwyżkę, może fajnie byłoby ogarnąć jakieś spotkanie gdzieś w okolicy z pizzą power w menu lub choćby izotonikiem?
Nie chcę wytykać palcami, ale na ten przykład ja zamierzam się porządnie upodlić na torze, a jak się upodlę to i zjeść muszę
Nie chcę wytykać palcami, ale na ten przykład ja zamierzam się porządnie upodlić na torze, a jak się upodlę to i zjeść muszę
Miałem zaproponować to samo tylko w postaci sobotniego ładowania. Prędzej jakaś pizza może wejść po treningu ale może ktoś planuje jakieś piwko w sobotni wieczór. Ja po treningu mam 320km powrotu do domu więc wracam praktycznie zaraz po.
Ja na tak, po spotkaniu na jedzenie!
Przekonałeś mnieWilli pisze:Ja na tak, po spotkaniu na jedzenie!
Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka