Wątek zainspirowany dyskusją na slowtwitch.
Nauczyłeś się sikać w czasie biegu? Pobiegłaś szybciej niż przepłynęłaś? Udało Ci się zająć trzecie miejsce w kategorii, w której wystartowały 2 osoby?
A Ty? Z jakiego dziwnego osiągnięcia jesteś dumna(y)?
Zaproś tu swoją kuzynkę lub wujka - będzie weselej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
W 2013-2014 pracowalem w Indiach, mialem zaszyt uczestniczyc w pierwszych triathlonach w tym kraju, gonily nas psy bezpanskie, krowy zablokowaly droge, ruch otwarty i rower w slalomie pomiedzy zwierzakami, czy maszynami rolniczymi. Na plywaniu trzeba bylo uwazac na meduzy - nikt nie plynal w piankach. Jeden gosciu przejechal 200km na zawody na rowerze, wzial udzial w zawodach z marszu i pojechal do domu, biegl na bosaka przy temp asfaltu +40stopni, tak sie nauczyl w dziecinstwie.
A teraz organizatorzy robia polowke IM w GoA, szacun - jestem z nich dumny
Rewelacja, napisz może kiedyś o tym więcej, jakieś zdjęcia?arthuroo pisze: ↑czw gru 10, 2020 1:37 pmW 2013-2014 pracowalem w Indiach, mialem zaszyt uczestniczyc w pierwszych triathlonach w tym kraju, gonily nas psy bezpanskie, krowy zablokowaly droge, ruch otwarty i rower w slalomie pomiedzy zwierzakami, czy maszynami rolniczymi. Na plywaniu trzeba bylo uwazac na meduzy - nikt nie plynal w piankach. Jeden gosciu przejechal 200km na zawody na rowerze, wzial udzial w zawodach z marszu i pojechal do domu, biegl na bosaka przy temp asfaltu +40stopni, tak sie nauczyl w dziecinstwie.
Wiem po co na ziemi rośnie mech, i do czego służy podczas biegania
proszę j33mbo - 2 foty
I na koniec roku mała refleksja w naszej skromnej społecznosci triathlonowej:
Bez wątpienia mijający rok przebudował nasze poglądy. Wyciągnijmy z tego wnioski. Walczmy o kwestie istotne, ważne i ważniejsze. Niektórzy z nas byli przekonani o prawach do treningu, inni o rywalizacji sportowej, czy o nowych PBs . Czy w perspektywie czasu było to najważniejsze?
Wierzę, że myślicie dzisiaj inaczej, i potraficie ocenić to co najważniejsze: doświadczenie i spełnienie, w tym gdzie podąża nasze serce i rozum. Przecież wspólne wartości scalają ludzi!
Wówczas oprawa ma znaczenie drugoplanowe (podpowiadam zdjęciem z finish line).
Tego Wam życzę na przyszły rok, ale zapewne i na dłużej.
- Załączniki
-
- 1240205_502994799809328_1651796658_n.jpg (106.93 KiB) Przejrzano 10423 razy
-
- 1462852_502994159809392_1948398935_n.jpg (134.1 KiB) Przejrzano 10423 razy
A polscy trajloniści na to:
Polscy trajloniści pisze: "Doświadczenie i spełnienie"? M Z KROPKĄ QWA!!!
Zaproś tu swoją kuzynkę lub wujka - będzie weselej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet