Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Pewnie,że ma - jak dla mnie to 1/8 mogę lecieć bez bo nawet jak przegnę na początku to jakoś dociągnę w miarę dobrym tempie i coś z tego się pobiegnie - na połówce sobie nie wyobrażam - (co nie znaczy ,że nie pojadę jak mi pomiar wysiądziekajet pisze:@scott_mtb być może jakieś znaczenie ma dystans? Dwa razy jechałem 1/8 bez pomiaru i oba były nadzwyczaj udane. W Płocku w 2019 r. byłem 29/273 open, przy czym miałem 9. rower i 27. bieg (a trasa zupełnie nie pode mnie - również pora roku, bo w maju ja jestem zupełnie daremny, nie mówiąc o tym, że grubszy niż w sierpniu-wrześniu). Poza tym jednak gdy pomiar i zegarek mi działają, to używam.
...moim zdaniem test na zwift gdzie polecisz (jak sam twierdzisz) dużo mocniej - czyli FTP wyższe niż w normalnym teście a następnie treningi typowo chomikowe bez zwifta nie idą w parze i raczej przy mocniejszych zadaniach z czasem się po prostu zajedziesz - tym bardziej,że treningi w tygodniach " przed regeneracyjnymi " są cięższe no i kumulacja zmęczenia jest wysokaRafałM pisze:To robić testy czy nie robić ?Żaden test nie zmotywuje mnie tak do roboty jak segment na stravie czy udział w zawodach. Trenejro jeśli będziesz planował test to może pomyśl nad Zwiftem