Cześć,
Nie jestem mocno aktywnym użytkownikiem forum, aczkolwiek czytam Was codziennie
W zeszłym roku kupowałem Canyona. Wczoraj przesłali mi kod rabatowy 5% na następny zakup z okazji "rocznicy" Jako, że nie planuję zakupów a kod jest ważny do 30.06 - szkoda, żeby się zmarnował.
Jeśli ktoś planuje zakup - dajcie znać - wyślę kod na priv. Zakładam, że jest jednorazowy więc kto pierwszy ten lepszy.
Poniżej zasady wykorzystania jakie dostałem:
kod rabatowy jest ważny do 30/06/2020 do godziny 23:59. Nie może być używany w połączeniu z innymi kodami rabatowymi. Nie może być używany do zakupu rowerów z oferty Factory Outlet. Nie może być zastosowany w przypadku złożonych wcześniej zamówień. Może być zastosowany tylko do zakupu produktów znajdujących się w ofercie. Sprzedaż kodu jest zabroniona. Kob obniża również koszt wysyłki i opakowania Bike Guard.
Canyon - kod rabatowy
Cześć!
Poszukuję informacji na temat kodów rabatowych do Canyon'a ponieważ postanowiłem zamówić sobie taki rower i moje starania zaprowadziły mnie na, właśnie, to forum. Czy Twój piękny, altruistyczny, pomysł podzielenia się kodem jest wciąż aktualny? Może ktoś mnie już ubiegł?
Olgierd
Poszukuję informacji na temat kodów rabatowych do Canyon'a ponieważ postanowiłem zamówić sobie taki rower i moje starania zaprowadziły mnie na, właśnie, to forum. Czy Twój piękny, altruistyczny, pomysł podzielenia się kodem jest wciąż aktualny? Może ktoś mnie już ubiegł?
Olgierd