Hmm, dobry w smaku sok z buraka?
Wątróbka?
Suplementacja w triathlonie
Dzięki za poradę, fajny pomysł. Muszę poszukać przepisów na sałatki, choć do soku się przekonałam, ale wypijam na szybko jak lekarstwo
Ja tylko w składzie żelu - im dłuższy dystans i większa temperatura tym bardziej należy na to zwracać uwagęsuperfrog pisze:Czy podczas długich zawodów przyjmujecie jakąś sól? W jakiej postaci? Czuć różnicę?
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Pytanie pewnie bardziej do ironmanów niż do pikników połówki, ale i tak odpowiem - w żelu i w izo. Zarówno w przygotowanym samodzielnie jak i w kupnym mam sód.
Zaproś tu swoją kuzynkę lub wujka - będzie weselej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
Saltstick (magnez, sód, potas, wit d3, wapń - wszystko w jednym) Możesz przyjmować w postaci tabletek do ssania, kapsułek. Ja przy dłuższych treningach wsypuję zawartość kapsułki do bidonu.
- FireTriFighter
Ashwagandha, czasem sobie sypnę do posiłku.
Cytrulina, pamiętam jak łyknąłem pierwszy raz. Mrówki chodziły mi po całym ciele prawie. Po treningu nogi tak zajechanie jak nigdy. Teraz już nie ma tego efektu.
Cytrulina, pamiętam jak łyknąłem pierwszy raz. Mrówki chodziły mi po całym ciele prawie. Po treningu nogi tak zajechanie jak nigdy. Teraz już nie ma tego efektu.