Stąd pytanie do forumowiczów, którzy użytkują 945-kę lub pokrewne modele - co polecacie? Jakie są wasze ulubione funkcje, opcje i możliwości tego kombajnu? Przyjmuję wszelkie pro tipy i dobre rady, płacę w zdrowaśkach.

Off topic, ale bardzo lubię tę funkcję w FR 310/910/920 (a dokładnie to nie tyle nawigację, co ścieżkę). Sprawdza się szczególnie przy bieganiu po nieutwardzonych drogach, których jest od pyty - a co za tym idzie, na których trzeba pokonywać milion skrzyżowań - i trasę, nawet uczęszczaną przez siebie, trudno zapamiętać.
A jak był włam hakerski do Garmina, to połowa użytkowników, przez tydzień, nie wiedziała czy dobrze spałaolesia pisze:Podobno ten zegarek Ci gada, czy się wyspałeś dobrzei czy jesteś zregenerowany
Koledzy za bardzo do serca biorą sobie jednak te rady
Kobiety jeszcze gorzej miały bo nie wiedziały na czym stojąrobertino pisze: ↑pn cze 28, 2021 5:13 pmA jak był włam hakerski do Garmina, to połowa użytkowników, przez tydzień, nie wiedziała czy dobrze spałaolesia pisze:Podobno ten zegarek Ci gada, czy się wyspałeś dobrzei czy jesteś zregenerowany
Koledzy za bardzo do serca biorą sobie jednak te rady
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kolarstwo stacjonarne też chyba nieźle działa, jak korzysta z czujnika prędkości, nieSzajba pisze:Chyba jedyną w 100% sprawnie działającą funkcją jest Garmin Pay. Jest to również moja ulubiona funkcja![]()
Zakładam również iż bezbłędnie działa również czasomierz i stoper.
Cała reszta funkcji bazująca na danych z GPS, optycznego pomiaru tętna czy ciśnieniomierza funta kłaków warta