Dzięki A jak powiem, że styloowa mi się nie podoba to bardzo zgrzeszę? Załuję, że nie zapytałam się z jakiego sklepu jest pan, który miał swoje stoisko na duathlonie w Czempiniu... Wielki wybór mial kombinezonów zarówno męskich jak i damskich. Dobrej jakości materiał i pielucha wydawała się też spoko (chociaż tu się nie znam jeszcze).FireTriFighter pisze: ↑pt maja 19, 2023 7:25 amUdane modele ma Martombike, wkładka bardzo fajna jeżeli chodzi o rower na biegu nie poczujesz dyskomfortu.
Strój triathlonowy
- FireTriFighter
Nie zgrzeszysz.
Stylówa jest ważna, jednak jakość też robi swoje. Szczerze mogę również polecić stroje Huub oraz Castelli. Jednak oczywiście wraz z jakością cena idzie w górę.
Stylówa jest ważna, jednak jakość też robi swoje. Szczerze mogę również polecić stroje Huub oraz Castelli. Jednak oczywiście wraz z jakością cena idzie w górę.
Dzięki wielkie Już też zaczęłam patrzeć po firmach ( przegladałam zdjęcia zawodów i sprawdziłam nazwy ). Damskich strojów jest znacznie mniej. No i uparłam się, że chcę z rękawkiem, żeby się nie poocierać podczas biegu. A widzę, że większość jest bez rękawków Mam nadzieję, że znajdę... a potem zostanie mi do szukania rower
Proponuję zacząć od roweru , strój to tylko detal Ważny, ale...
My klubowe mamy z Verge. Można samemu zaprojektować kolor i wzór.
My klubowe mamy z Verge. Można samemu zaprojektować kolor i wzór.
- FireTriFighter
A jak roweru jeszcze nie ma to od tego trzeba zacząć. Lepiej dobierać strój do roweru niż odwrotnie!
Najlepiej zacząć trenowanie. Szukanie stroju jak roweru się nie ma....oryginalny pomysl
Trenuję. Na tyle ile potrzebuję, do startu w tym roku. W przyszłym roku chcę skupić się na zawodach głównie TRI, a nie tylko ultra. W tym roku zaliczylam duathlon na skromnym rowerze z Deca i czeka mnie jeden start na moim podwórku w triathlonie. Nie mam ochoty na bieganie w pieluszce, ktora jest grubości kanapki, stąd było moje pytanie o strój. O rower też się będę pytać w innym wątku
Typowe stroje triatlonowe nie mają grubej pieluchy, kolarskie już tak i trudno w nich potem biegać.
Te verge serio są fajne, materiał mocny, ale nie gruby.
Martombike mi trochę się przejadł - co druga dziewczyna na zawodach ma taki
Sama szukam teraz całego czarnego, chcę dać tylko logo klubu i imię na stroju.
Te verge serio są fajne, materiał mocny, ale nie gruby.
Martombike mi trochę się przejadł - co druga dziewczyna na zawodach ma taki
Sama szukam teraz całego czarnego, chcę dać tylko logo klubu i imię na stroju.
ja po kilku próbach zostałem przy stroju castelli z racji wkładki, która z moim zadkiem i siodełkiem ISM najlepiej się dogadały. Jest tam mniejsza wkładka, ale na IM dała radę, tylko jest szersza niż minimalistyczne z innych strojów w których krawędź idealnie się układała tam gdzie nie powinna i powodowała otarcia.
Triathlete - A person who doesn't understand that one sport is hard enough!