A ja dzisiaj przeczytałem, że nasza koleżanka @olesia wygrywa swoją kategorie na MS w duathlonie na dystansie długim (10/150/30): https://akademiatriathlonu.pl/mistrzost ... on-polacy/ . A tak mi się zdaje, że się kiedyś tutaj zarzekała że taki Czempiń to dla niej za dużo .
Wysłane z mojego SM-A725F przy użyciu Tapatalka
co zrobiłeś dziś lub wczoraj ;)
No tak, wygrałam
Zaskoczenie było ogromne, w życiu się nie spodziewałam.
Potem napiszę więcej, troche zaległości w pracy mam
Zawody tak piękne jak ciężkie! Rower 6 razy mega podjazdy, w sumie ok 1800 m przewyższeń. Kurde, tylko ja to lubię i to dla mnie normalka na treningach. Wszak trenuję w Szwajcarii Kaszubskiej . Na zjazdach szło odpocząć (choć tam bywały zjazdy, że ledwo się wyrobiłam na zakrętach).
Drugi bieg to była rzeźnia. Były takie podbiegi - wróć - podejścia, że miałam już w dupie tempo. Oby dokulać się do mety, jak już tak daleko przyjechałam Straszna ta trasa, kamienie w lecie, od 12 km cały czas lało.
Atmosfera zawodów, doping na każdym kroku rewelacja. A jeszcze jak Polacy stali i widzieli Polkę no to szaleństwo
Zaskoczenie było ogromne, w życiu się nie spodziewałam.
Potem napiszę więcej, troche zaległości w pracy mam
Zawody tak piękne jak ciężkie! Rower 6 razy mega podjazdy, w sumie ok 1800 m przewyższeń. Kurde, tylko ja to lubię i to dla mnie normalka na treningach. Wszak trenuję w Szwajcarii Kaszubskiej . Na zjazdach szło odpocząć (choć tam bywały zjazdy, że ledwo się wyrobiłam na zakrętach).
Drugi bieg to była rzeźnia. Były takie podbiegi - wróć - podejścia, że miałam już w dupie tempo. Oby dokulać się do mety, jak już tak daleko przyjechałam Straszna ta trasa, kamienie w lecie, od 12 km cały czas lało.
Atmosfera zawodów, doping na każdym kroku rewelacja. A jeszcze jak Polacy stali i widzieli Polkę no to szaleństwo
Polkę jak Polkę - Kaszubkę chyba?
gratulacje!
gratulacje!
Zaproś tu swoją kuzynkę lub wujka - będzie weselej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet