Ze znaczących pozycji: pierwsze 3 GITy, wszystkie trzy Ironmany 70.3 (tym raze bez pełnego), Bydgoszcz, Malbork, Borówno, cykl Greatman (minus nowa nieujawniona lokalizacja) i Czempiń. I wszystkie, o których teraz zapomniałem, a które wpisałem.
Wpisujcie proszę zauważone przez siebie zawody, których nie ma w kalendarzu. Dzięki temu ja będę mógł leżeć do góry brzuchem
https://triathlonlife.pl/kalendarz-triathlonowy/
Kalendarz 2024
Zaproś tu swoją kuzynkę lub wujka - będzie weselej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
16 czerwca Triathlon Przechlewo
Dzięki, dopisany!
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
- FireTriFighter
Duathlon w Wiśle na chwilę obecną ze znakiem "?".
Diablaki w Żywcu tydzień wcześniej.
Informacyjnie, bo bez konkretów - decyzja sponsora tytularnego, sytuacji z remontami dróg oraz samego stowarzyszenia - duathlon w Radomsku w połowie bądź drugiej połowie września. Możliwe że szosowej wersji się nie uda zrealizować. Mimo tego zapraszam.
Diablaki w Żywcu tydzień wcześniej.
Informacyjnie, bo bez konkretów - decyzja sponsora tytularnego, sytuacji z remontami dróg oraz samego stowarzyszenia - duathlon w Radomsku w połowie bądź drugiej połowie września. Możliwe że szosowej wersji się nie uda zrealizować. Mimo tego zapraszam.
Dzięki Mateusz, przesunąłem Diablaka.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
Hej,
czy znane są komuś potencjalne terminy imprez swimrun w 2024? Nie mogę znaleźć info czy w ogóle i kiedy coś będzie... a mam ochotę wystartować.
czy znane są komuś potencjalne terminy imprez swimrun w 2024? Nie mogę znaleźć info czy w ogóle i kiedy coś będzie... a mam ochotę wystartować.
Znane już są wszystkie daty Silesiamanów.
Gliwice to chyba nowość Panie Czeskom, zbada Pan teren?
Ogłoszono dwa Stonemany, jutro mają ogłosić trzeciego (pewnie Władysławowo), a 1 stycznia zapisy. Pierwsze ceny mega korzystne IMO.
Gliwice to chyba nowość Panie Czeskom, zbada Pan teren?
Ogłoszono dwa Stonemany, jutro mają ogłosić trzeciego (pewnie Władysławowo), a 1 stycznia zapisy. Pierwsze ceny mega korzystne IMO.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
A ja mam cały cykl za darmo trala la lala (nie mylić z cyklem, który i tak jest haha).
Władysławowo - tez tak myślę, że będzie. Dodatkowo w Stonemania będzie aquabike, czyli taki triathlon bez biegania - 1500 pływania, 40 km roweru.
A jednak na razie tylko 2 miejscówy, nie udało im się potwierdzić trzeciej.
www.enduhub.com/kajet
www.enduhub.com/kajet
Dla mnie mogą być tylko te 2, robi się gęsto w kalendarzu a z różnych powodów nie będę robić sprintów tylko olimpijki oraz cwiartki.
Rozumiem , że Rumia nie ma jeszcze 100% terminu?
Rozumiem , że Rumia nie ma jeszcze 100% terminu?