Dzięki. Średnie tempo dla takiego czasu to 3:34/km, jakaś abstrakcja dla mnie szczerze mówiąc
Decyzja o zmianie dystansu w Czempiniu solidnie jak na mnie podparta zarówno rezultatem biegowym oraz rowerowym. @kajet zdecydowanie zalecenia trenera i uwzględnienie pogody, samopoczucia tego dnia będą musiały holować nogi na początku, by później holowanie nie było potrzebne. Jednak śmiało obie dyszki będzie można atakować poniżej 39min więc poniżej 3h całość to już fajny wynik.
Już jakiś czas kręcę na nowym siodełku Syncros Belcarra V 1.0 TT. Wersja jak w nazwie bardziej pod TT, jest również dedykowane siodło pod TRI. Jednak posiadane jest w wymiarach 245 x 140mm a pod tri 250 x 130mm. Trochę za wąskie, chociaż w agresywnej pozycji różnie bywa. 1/2 powinna wejść spokojnie. Namierzyłem też dedykowany uchwyt na koszyki - oczywiście na bogato bo 3 stówki. Spróbuję też jakiegoś siodła do szosy to zawsze funkcjonalność się powiększy.
Tymczasem w trakcie też przygotowania do kolejnego obozu w Chorwacji, mały serwis szosy zrobiony, mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Następny przystanek to duathlon w Katowicach, wyścig z draftem. Trener zachęcał by sprawdzić nogi przed Rumią. Musiałem to przemielić w głowie bo ostatni start z draftem, nie licząc wyścigów kolarskich, miał miejsce we wrześniu 2015 roku, gdzie zamiatałem asfalt - Maków Mazowiecki. No cóż, recepta jest jedna, trzeba jechać na przodzie!