FireTriFighter
-
duathlony - gdzie zamierzasz się wybrać?
Przy Twoim poziomie roweru, a zwłaszcza biegu zawsze możesz startować w tri prawie nie trenując pływaniaFireTriFighter pisze: ↑pn lis 25, 2024 5:39 pmTriathlonów jednak nie przewiduję na dzień dzisiejszy - porażki w wodzie w tym roku chyba skłoniły mnie by zrobić sobie od tego przerwę- bo na pełny dystans raczej kiedyś wrócę.
Może jak dojdzie do skutku IM 70.3 w Krk to się skusisz?
- FireTriFighter
Nogi całkiem ok. Zacząłem mocniej weryfikować buty, bo posiadam kilka par, które nieco prowokują problemy, aczkolwiek bieganie po twardym ma też spore znaczenie. Namierzyłem dwóch lekarzy ortopedów z różnym podejściem do pacjenta.
Dodatkowo wspomnę o ostatnim zakupie butów do trailu bo brakowało mi takiego obuwia w kolekcji - na promce za 3 stówki wziąłem buty od Merella Agility Peak 5. Pobrałem dwa rozmiary żeby jednak porównać oba. Mam co prawda dylemat bo oba pasują. Kilkanaście km w terenie i byłem oczarowany tym obuwiem. Pod kątem pięt raczej zostawię nieco większe, ale sprawdzę sobie jeszcze po bieganiu bezpośrednio jak stopa leży w tym docelowym. Chociaż coraz bardziej ciągnie mnie by brnąć w jakieś dłuższe trailowe bieganie - ale to nie wcześniej jak za rok więc.
@biegaczka22 - jest już kilka miejscówek i dat. Bydgoszcz w połowie marca (brrrr zimno), Rumia bez konkretów zasadniczo na koniec kwietnia, Czempiń w pierwszej połowie maja.
@Czeskom niby tak, ale bez pływania wbrew pozorom też mogę się zdziwić. Na razie 2024 będzie bez tri. do firmy IM za szczególnie mnie nie ciągnie. Do Krakowa teraz mam już zdecydowanie dalej, w Gdyni może jeszcze bym myślał.
Dodatkowo wspomnę o ostatnim zakupie butów do trailu bo brakowało mi takiego obuwia w kolekcji - na promce za 3 stówki wziąłem buty od Merella Agility Peak 5. Pobrałem dwa rozmiary żeby jednak porównać oba. Mam co prawda dylemat bo oba pasują. Kilkanaście km w terenie i byłem oczarowany tym obuwiem. Pod kątem pięt raczej zostawię nieco większe, ale sprawdzę sobie jeszcze po bieganiu bezpośrednio jak stopa leży w tym docelowym. Chociaż coraz bardziej ciągnie mnie by brnąć w jakieś dłuższe trailowe bieganie - ale to nie wcześniej jak za rok więc.
@biegaczka22 - jest już kilka miejscówek i dat. Bydgoszcz w połowie marca (brrrr zimno), Rumia bez konkretów zasadniczo na koniec kwietnia, Czempiń w pierwszej połowie maja.
@Czeskom niby tak, ale bez pływania wbrew pozorom też mogę się zdziwić. Na razie 2024 będzie bez tri. do firmy IM za szczególnie mnie nie ciągnie. Do Krakowa teraz mam już zdecydowanie dalej, w Gdyni może jeszcze bym myślał.
- FireTriFighter
Tutaj
https://merrell.pl/sale-all/sale-styles ... price__ASC
Polska strona. Męski Agility został tylko 43 z tego co widzę.
https://merrell.pl/sale-all/sale-styles ... price__ASC
Polska strona. Męski Agility został tylko 43 z tego co widzę.